RU  UA  EN

Понеділок, 3 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.70
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 червня

Всі новини

Тягнуться до багатства: названі імена чоловіків небайдужих до грошей

Існують імена, які буквально притягують гроші. Фахівці стверджують, що забезпечені у житті володарі таких імен: Олександр, Віктор, Роман та Дмитро.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Зраджують частіше за інших: три чоловічі імені, володарі яких здатні на зраду

Олександр

Олександри наділені сильним та вольовим характером, мають лідерські якості. При цьому таким чоловікам складно концентруватися на одній справі і часто кидають почате. Тому їм потрібно вчитися спрямовувати свою енергію у правильне русло - так успіхи на фінансовій ниві будуть гарантовані.

Віктор

Віктори від природи дуже енергійні та рішучі. Вони багато трудяться, щоб досягнути результатів. При цьому не бояться експериментів і люблять відкривати нове у незвіданих областях. Відповідальні та ініціативні, легко здатні заробити чимало грошей.

Роман

Романи знаються на практично всіх сферах життя, тому їх просто переслідує успіх. Вони рідко бувають у програші. дуже часто такі чоловіки досягають успіхів у банківській справі, вони вміють правильно поводитися з грошима і знають, куди вигідно вкластися.

Дмитро

Такі чоловіки наділені високим інтелектом, дуже винахідливі і добре адаптуються до нових обставин. Комунікабельні та наполегливі, легко просуваються професійними сходами. Мають всі шанси стати високооплачуваними спеціалістами.

Раніше "Апостроф" писав про три чоловічі знаки Зодіаку, які не думають про свою зовнішність.