RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Блищатиме, як новий: чотири незвичайні способи почистити унітаз

Для самостійного прочищення каналізаційної труби можна використати звичайну сіль, а щоб унітаз блищав, мов новенький, а неприємна робота по його догляду стала навіть цікавою, можна скористатися деякими лайфхаками, які допоможуть відмити поверхню без особливих зусиль.

Про це повідомляє "Апостроф".

Оцет

Аби позбавитися старих плям на поверхні унітазу, не обов'язково використовувати вдбілювач – можна скористатися оцетом. Так, необхідно змочити паперовий рушник цією рідиною та покласти його на уражену ділянку на ніч. Зранку серветку потрібно зняти та обережно потерти це місце, перш ніж змити унітаз.

Читайте також: Як прибрати наліт з крана та лійки для душу: засіб без розводів

Чай

Ще один цікавий спосіб позбавитися старого забруднення – використати чай. Окрім того, що речовини, які знаходяться у цьому напої, здатні видаляти більшість плям, цей напій також має антимікробні властивості. Так, чашку круто завареного чорного чаю варто налити в унітаз та почекати кілька годин, перш ніж почистити його щіткою. Далі варто просто змити унітаз.

Coca-Cola

Інгредієнти, що містяться у колі, можуть видалити чи не всі плями та забруднення на унітазі. Аби це перевірити, необхідно вилити пляшку рідини в унітаз та переконатися, що вона покриває майже усю чашу, після цього, залишити її на ніч. Перед тим, як змити унітаз, його необхідно ретельно почистити щіткою.

Абразив

Деякі застарілі плями від жорсткої води важко видалити, проте можна спробувати це зробити за допомогою абразиву, наприклад, пемзи або наждачного паперу. Поверхню необхідно легенько потерти, намагаючись на торкатися неушкоджених ділянок, після чого промити унітаз.

Раніше ми писали, які предмети вдома потрібно чистити значно частіше, ніж звикли.