Для тих, хто втомився від покупних пельменів і водночас хоче урізноманітнити всім знайоме блюдо чимось незвичайним і смачним, можна приготувати їх з квашеною капустою і фаршем свинини з салом.
"Апостроф" ділиться цим незвичним рецептом для смачної вечері.
Читайте також: Надійний рецепт тіста на пельмені та вареники, щоб не ліпло і не рвалося
Спочатку потрібно взяти приблизно 0,5 кг квашеної капусти і віджати з неї розсіл. Далі слід посікти її ножем або подрібнити в м'ясорубці з великою решіткою.
Потім необхідно прокрутити на м'ясорубці 0,5 кг жирної свинини із салом. Найкраще використовувати грудинку.
Сполучною в цій начинці буде цибуля. ЇЇ теж треба подрібнити в м'ясорубці з дрібною решіткою.
Далі всі інгредієнти змішують, солять та перчать. Після цього залишається тільки взяти звичайне тісто, яке використовується для пельменів і наліпити їх, відваривши потім за стандартною схемою. Можна подати на стіл зі сметаною.
Раніше ми писали найкращі рецепти тесту на вареники та пельмені, варіантів яких існує безліч, у тому числі на окропі, мінералці та кефірі.