RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Зі звичайної страви – у смачну вечерю: поради з приготування пельменів

Для тих, хто втомився від покупних пельменів і водночас хоче урізноманітнити всім знайоме блюдо чимось незвичайним і смачним, можна приготувати їх з квашеною капустою і фаршем свинини з салом.

"Апостроф" ділиться цим незвичним рецептом для смачної вечері.

Читайте також: Надійний рецепт тіста на пельмені та вареники, щоб не ліпло і не рвалося

Спочатку потрібно взяти приблизно 0,5 кг квашеної капусти і віджати з неї розсіл. Далі слід посікти її ножем або подрібнити в м'ясорубці з великою решіткою.

Потім необхідно прокрутити на м'ясорубці 0,5 кг жирної свинини із салом. Найкраще використовувати грудинку.

Сполучною в цій начинці буде цибуля. ЇЇ теж треба подрібнити в м'ясорубці з дрібною решіткою.

Далі всі інгредієнти змішують, солять та перчать. Після цього залишається тільки взяти звичайне тісто, яке використовується для пельменів і наліпити їх, відваривши потім за стандартною схемою. Можна подати на стіл зі сметаною.

Раніше ми писали найкращі рецепти тесту на вареники та пельмені, варіантів яких існує безліч, у тому числі на окропі, мінералці та кефірі.