RU  UA

Як можна закінчити війну з Росією: депутат США озвучив прогноз

Зараз Росія слабка як ніколи, їхня зброя вже не розглядається серйозно на міжнародній арені, і війська їх смішні на міжнародній арені.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів американський депутат окружних зборів округу Рок, штат Вісконсін Юрій Рашкін.

Читайте також: Починається вирішальний етап: генерал США дав прогноз щодо війни в Україні

"Та Росія, яка до 23 лютого - цієї країни вже немає, і немає репутації. Залишилися якісь шматочки і Володимир Путін у бункері, який висилає своїх найкриважніших генералів говорити про те, як вони зараз почнуть відступ. Мабуть, потрібно знайти найсильнішого генерала та сказати "ми біжимо звідси", - розповів він.

За словами американського депутата, сьогодні із кремлівським диктатором ніхто розмовляти не хоче.

"На двадцятці його не буде навіть віртуально. Це було передбачувано, але він такий божевільний, що, можливо, і здивований. Для всіх інших все йде по передбачуваному колу. Країна, яка починає непровоковану агресію, жахливо веде війну - при цьому режимі не має майбутнього". Питання в тому, коли всередині зрозуміють, що і майбутнього немає, і їх каратимуть, тоді вони подумають, як позбутися Путіна, так само і від режиму Сталіна ніхто не позбавлявся, поки не зрозумів, що вони наступні. банку скорпіонів" , - зазначає Рашкін.

Він упевнений, що Україні потрібно провести з Росією переговори про капітуляцію Росії – так усі війни й закінчуються.

"І Україна може обговорити умови капітуляції Росії. От Херсон повернули - і це чудово. Потрібно було б мирно домовитися про здачу Криму, наприклад, щоб не загинули люди. Якщо Росія на це погодиться, це було б мудро з їхнього боку. Але це не ті слова, які ми пов'язуємо з Росією. Я від Росії нічого хорошого не очікував і не чекаю. Але радий за ЗСУ та Україну ", - розмірковує він.

Більше читайте у матеріалі: Байден спробує протягнути для України допомогу на величезну суму - американський депутат