RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Кремль боїться партизанського руху: які є три варіанти у Путіна

Кремль дійшов до тотальної диктатури, коли за слова дають багаторічний термін, за диверсії планують давати довічний, оскільки боїться партизанського руху.

Про це Апостроф TV розповів російський опозиціонер Дмитро Гудков.

Читайте також: Путін виступив з новою цинічною заявою на адресу України: відео

"Це означає, що вони реально бояться, що партизанський рух, яким усіх лякають, що він рано чи пізно з'явиться за таких умов", - переконаний він.

Тому що, коли мирні протести заганяються в кут, знищується простір для політичної конкуренції, перешкоджають організації мітингів, тоді це все радикалізується і набуває рис диверсій, нападів на урядові будівлі, військкомати і таке інше.

"Це все посилюватиметься. Хто б що не говорив, а в Росії десятки мільйонів людей, які виступають проти війни, а скільки там етнічних українців, змішаних сімей, і зрозуміло, що в якийсь момент влада дасть слабину і все це вилізе. Я завжди говорив владі, якщо ви не пускаєте людей на вибори – вони йдуть на мітинги. Ви забороняєте мітинги – отже, вони влаштовують революцію. Ви самі штовхаєте людей на революційний сценарій. Вже зараз видно риси того, що Росія рухається у бік революції. Хочеться говорити, що революції, а не громадянської війни, бо може бути всяке. Але очевидно, що ця влада зміниться насильницькими методами, жодних виборів тут уже не буде", - вважає експерт.

При цьому він відкидає чутки про те, що Путін у своєму новорічному зверненні оголосить про своє звільнення з посади президента.

"Щоб Путін прийшов і сказав: "Я втомився, я йду", як Єльцин свого часу? Я боюся, що Путін якщо й піде, чи то ногами вперед, чи в наручниках, іншого варіанту немає. Якби він хотів піти, він би не розпочинав війну. 23 лютого він міг би спокійно піти, виїхати у свій величезний палац у Геленджику, збудований за мільярд доларів, і провести там решту життя. А міг би купити віллу та яхту в Італії, і ніхто б його не чіпав. Але після 24 лютого він остаточно перетворився на диктатора і військового злочинця, і йому шлях тільки ногами вперед, або в Гаагу, або в "Матроську тишу", - наголосив Дмитро Гудков.

Раніше ми писали, що в оточенні Путіна почалися щурі бої.