RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

22 листопада

21 листопада

20 листопада

19 листопада

Всі новини

Як зробити смачну хрустку картоплю в духовці: корисні поради

Українським господиням дали поради, як приготувати картоплю у духовці, щоб збереглася смачна скоринка, а в середині була м'яка і пухка.

Про це повідомляє "Апостроф".

Читайте також: Як смачно запекти в духовці цвітну капусту під сиром: простий рецепт

Як розповідають вправні господарки, щоб страва вийшла саме такою, потрібно знати особливу техніку приготування.

Картопля із найхрусткішою скоринкою

Так, спочатку потрібно очистити коренеплід від шкірки та розділити на кілька частин.

Потім картоплю потрібно покласти у ємність із водою, довести до кипіння і проварити не більше п'яти хвилин. Перекладіть картоплю на друшляк і зачекайте близько десяти хвилин.

Далі треба зробити спеціальну суміш із пшеничного борошна, морської солі та комплексу спецій для картоплі (на ваш смак). Добре припудріть картоплю в цій суміші.

Ємність для запікання у духовці обробіть рафінованою рослинною олією та викладіть картоплю в один шар. Зверху можна покропити олією.

Картопля має готуватися у духовці 40 хвилин за температури 200 градусів. Через 20 хвилин приготування - дістаньте та переверніть.

У підсумку ви отримаєте неперевершену картоплю по-селянськи із хрусткою скоринкою зверху та ніжною усередині.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, як харчуватися смачно, але економно.