RU  UA  EN

Субота, 1 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 червня

31 травня

Всі новини

Привітання з Новим роком 2023 року для найрідніших людей

Наступив Новий, 2023 рік: незважаючи на те, що українці зустрічатимуть його в умовах повномасштабної війни з Росією, це не привід не вітати своїх близьких людей.

"Апостроф" зібрав найкращі вітання найбільш рідним людям.

Читайте також: Душевні відеовітання з Новим 2023 роком Чорного Водяного Кролика

**

Вітаю з роком Кролика! Перегорнута сторінка минулого року і відкрита нова, в якій ти автор. Бажаю написати найкращий сценарій на весь рік, де буде любов, благополуччя, везіння і звичайно ж щастя! Нехай все найпрекрасніше і чудове трапиться в твоєму шляху. З 2023 роком!

**

У це прекрасне свято, Новий рік, прийміть мої щирі вітання! Нехай зайчик на своїх м'яких лапках принесе радість, сміх, гарний настрій, тепло домашнього вогнища і щастя! Бажаю виконання найпотаємніших бажань!

**

Новорічний кролик вже під дверима. Бажаю зустріти прийдешній 2023 рік в колі близьких і відданих друзів. Нехай смугастий тигр забере з собою всі тривоги і турботи, а пухнастий заєць принесе нові радості. Успіхів, везіння і безмежного щастя в новому році!

**

Вітаю з Новим роком Кролика! Нехай скоріше прискаче цей пухнастий звір і змахне своїми довгими вухами всі біди і прикрощі року, що минає. Бажаю, щоб попереду у нас були тільки хороші і світлі події, щоб нас оточували добрі і веселі люди, а в будинках наших було затишно, тепло і мирно. Щасливого вам Нового року, вітаю!

Раніше "Апостроф" зробив добірку зворушливих привітань для членів сім'ї та друзів.