Через різке подорожчання продуктів харчування українці намагаються готувати бюджетні, але смачні страви. Наприклад, тушковану квашену капусту з квасолею, або ж тушковану капусту з курячим фаршем
"Апостроф" ділиться цікавим рецептом цієї простої і ситної страви, яка точно припаде до смаку всій родині.
Читайте також: Як приготувати тушковану капусту з м'ясом: простий рецепт на сковороді
Таку капусту найкраще готувати у мультиварці. Спочатку в чаші потрібно розігріти три столові ложки олії.
Далі - помістити в мультиварку половину дрібно нарізаної моркви, 0,4 кг капусти, 200 г курячого фаршу та 1,5 ст. л томатної пасти.
Після цього потрібно додати сіль, перець та інші спеції до смаку, влити 150 мл води. Далі - справа за мультиваркою, потрібно вибрати режим "тушкування", а за п'ять хвилин до завершення готування капустку посипати рубаним кропом або іншою улюбленою зеленню.
Перед подачею страву потрібно витримати приблизно 15 хвилин під кришкою. Крім того, любителі поекспериментувати можуть додати в капусту родзинки або, наприклад, - кедрові горіхи.
Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, як зварити смачний капустняк із квашеної капусти.