Через різке подорожчання продуктів харчування українці намагаються готувати бюджетні, але смачні страви. Наприклад, тушковану квашену капусту з квасолею, або ж тушковану капусту з курячим фаршем

"Апостроф" ділиться цікавим рецептом цієї простої і ситної страви, яка точно припаде до смаку всій родині.

Читайте також: Як приготувати тушковану капусту з м'ясом: простий рецепт на сковороді

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Таку капусту найкраще готувати у мультиварці. Спочатку в чаші потрібно розігріти три столові ложки олії.

Далі - помістити в мультиварку половину дрібно нарізаної моркви, 0,4 кг капусти, 200 г курячого фаршу та 1,5 ст. л томатної пасти.

Після цього потрібно додати сіль, перець та інші спеції до смаку, влити 150 мл води. Далі - справа за мультиваркою, потрібно вибрати режим "тушкування", а за п'ять хвилин до завершення готування капустку посипати рубаним кропом або іншою улюбленою зеленню.

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Перед подачею страву потрібно витримати приблизно 15 хвилин під кришкою. Крім того, любителі поекспериментувати можуть додати в капусту родзинки або, наприклад, - кедрові горіхи.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, як зварити смачний капустняк із квашеної капусти.