RU  UA  EN

Пʼятниця, 22 листопада
  • НБУ:USD 41.00
  • НБУ:EUR 43.20
НБУ:USD  41.00
Суспільство

Новини

21 листопада

Всі новини

Як зробити смачну тушковану капусту: простий рецепт приготування

Через різке подорожчання продуктів харчування українці намагаються готувати бюджетні, але смачні страви. Наприклад, тушковану квашену капусту з квасолею, або ж тушковану капусту з курячим фаршем

"Апостроф" ділиться цікавим рецептом цієї простої і ситної страви, яка точно припаде до смаку всій родині.

Читайте також: Як приготувати тушковану капусту з м'ясом: простий рецепт на сковороді

Таку капусту найкраще готувати у мультиварці. Спочатку в чаші потрібно розігріти три столові ложки олії.

Далі - помістити в мультиварку половину дрібно нарізаної моркви, 0,4 кг капусти, 200 г курячого фаршу та 1,5 ст. л томатної пасти.

Після цього потрібно додати сіль, перець та інші спеції до смаку, влити 150 мл води. Далі - справа за мультиваркою, потрібно вибрати режим "тушкування", а за п'ять хвилин до завершення готування капустку посипати рубаним кропом або іншою улюбленою зеленню.

Перед подачею страву потрібно витримати приблизно 15 хвилин під кришкою. Крім того, любителі поекспериментувати можуть додати в капусту родзинки або, наприклад, - кедрові горіхи.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також розповідав про те, як зварити смачний капустняк із квашеної капусти.