Лайм

Як приготувати тушковану квашену капусту з квасолею: бюджетний рецепт

Зробити її простіше простого

В умовах війни та подорожчання продуктів харчування чимало господинь намагаються готувати бюджетні страви. І якщо ви вже знаєте, як зробити швидку квашену капусту за годину, урізноманітніть своє меню ще одним простим рецептом. theLime підготував для вас рецепт тушкованої квашеної капусти з квасолею, яким поділилася фуд-блогер на своїй сторінці hotuyte_ta_smakuyte у соціальній мережі Instagram.

Інгредієнти: квашена капуста (500 г), цибуля (1 шт.), морква (1 шт.), квасоля в томатному соку (1 банка), томатна паста (1 ст. л.), сіль, перець, приправи.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Квашену капусту викладаємо в каструлю та заливаємо водою. Якщо вона дуже кисла – то першу порцію води зливаємо та заливаємо другою.

Ставимо каструлю на плиту і проварюємо капусту приблизно 1 годину, якщо капуста досить тверда. Коли вона буде готова, зливаємо воду, що залишилася.

Читайте також: Як приготувати хрумку квашену капусту з буряком.

Тим часом промиваємо овочі у проточній воді. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно ріжемо, а моркву чистимо і тремо на середній терці.

Розігріваємо сковороду з рослинною олією і обсмажуємо на ній цибулю з морквою до м'якості. Потім додаємо відварену квашену капусту, сіль, перець та улюблені приправи до смаку, а також томатну пасту.

Тушкуємо все разом приблизно 15-20 хвилин, періодично помішуючи. Наприкінці додаємо квасолю (консервовану або заздалегідь відварену), перемішуємо, чекаємо 1-2 хвилини і знімаємо з вогню.

Подаємо до столу бюджетну, ситну та апетитну страву.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні