В умовах війни та подорожчання продуктів харчування чимало господинь намагаються готувати бюджетні страви. І якщо ви вже знаєте, як зробити квашену тушковану капусту з квасолею, цього разу побалуйте близьких тушкованою капустою з м'ясом. theLime підібрав простий рецепт, яким поділилася фуд-блогер на своїй сторінці ola__granola в соцмережі Instagram.
Інгредієнти: оливкова олія (2-3 ст. л.), куряче філе (1,5-3 шт.), томатна паста (2 ст. л.), паприка (1 ст. л.), капуста (1 шт.), морква (2 шт.), овочевий або курячий бульйон (1 склянка), сіль, перець чорний мелений.
Приготування:
Куряче філе промиваємо у проточній воді, очищаємо від плівок та хрящів, нарізаємо невеликими смужками.
Сковороду розігріваємо з оливковою олією, викладаємо на неї куряче філе і обсмажуємо на сильному вогні до золотистої скоринки приблизно 8 хвилин. Потім додаємо томатну пасту та паприку та тримаємо на вогні ще близько 5 хвилин.
Читайте також: Як приготувати хрумку квашену капусту з буряком.
Капусту промиваємо в проточній воді, знімаємо верхні листочки і дрібно шаткуємо. Викладаємо зверху і тушкуємо разом із курячим філе ще 5 хвилин.
Моркву промиваємо, очищаємо та тремо на терці.
Додаємо в сковороду моркву, бульйон, сіль та перець, ретельно перемішуємо. Залишаємо на слабкому вогні на приблизно 40 хвилин, періодично помішуючи.
Подаємо до столу тушковану капусту з курячим філе з будь-яким гарніром на обід чи вечерю.
- Раніше ми розповіли, як збільшити термін зберігання квашеної капусти, щоб довше не псувалася.
- Читайте також на theLime, як зварити смачний капустняк з квашеної капусти.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.