RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вирішальний місяць для росіян: Данілов анонсував нове загострення ситуації на фронті

Країна-терористка Росія планує загострити ситуацію на фронті повномасштабної російсько-української війни в лютому. У зв'язку з цим існує висока ймовірність, що російський диктатор Путін буде змушений провести загальну мобілізацію населення.

Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов в етері телемарафону.

За його словами, лютий стане вирішальним місяцем для російських окупантів, тому вони готуються до нових масштабних наступів, однак Україна готова до такого розвитку подій.

Читайте також: Масовані атаки по Україні: скільки ще може бути обстрілів і скільки у РФ залишилося ракет

Зараз є багато "дзвіночків", які слугують приводом вважати, що росіяни, крім загостення ситуації на фронті повномасштабної війни, хочуть змусити Україну до переговорів на нерівних умовах. Зокрема, соратник путінського кума Медведчука Козак активізувався, проводячи зустрічі з діячами Європи з метою наполягти на підписанні Києвом якохось "мирних угод".

Водночас секретар РНБО наголосив, що Україна не піде на щось подібне до "Мінська-3".

"У другій половині лютого Мюнхенська безпекова конференція буде відбуватися, 23 – 24 лютого події в Нью-Йорку… Багато маркерів, які вказують, що у лютому може бути певне загострення", – додав Данілов.

Раніше "Апостроф" писав, що голова управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов назвав місяць, який стане "найспекотнішим" і взагалі місяцем повної поразки для РФ.