RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Вся справа в одній функції: простий трюк збереже "життя" батареї в телефоні на 50% довше

У пошкодженій Росією енергосистемі України через мороз виник суттєвий дефіцит, в деяких областях введені аварійні відключення світла. У цих умовах особливо актуальною є економія батареї телефону - власникам iPhone це можна зробити за допомогою відключення функції Raise to Wake.

Про це розповідає Actualno.com.

Raise to wake – просто спосіб увімкнути екран без кнопок. Це зручна функція, якщо ви хочете, щоб екран світився, коли ви берете телефон. Однак вона також швидко розряджає акумулятор.

На щастя, вимкнути цю функцію легко. Потрібно перейти в меню "Налаштування" та вибрати "дисплей та яскравість". У цьому меню ви знайдете перемикач поруч із Raise to Wake. Якщо перемикач перемикається в положення "Вимкнено", налаштування буде вимкнено, і екран буде світитися лише при натисканні на нього або на бічну кнопку телефону.

Читайте також: Чому телефон повільно заряджається: 5 найпоширеніших причин

Хоча Raise to Wake може позбавити необхідності натискання кнопок, щоб увімкнути екран, вимкнення цієї функції точно заощадить час роботи акумулятора. Цей простий трюк дозволяє телефону на 50% довше працювати від акумулятора.

Раніше "Апостроф" розповідав, як зробити автомобільний акумулятор зарядкою для телефону.