RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Найкращі любовні ворожіння на ніч Водохреща у домашніх умовах

Останнім святом т.зв. "різдвяного циклу" є Хрещення Господнє, яке християни східного обряду святкують 19 січня. З давніх-давен у хрещенську ніч було прийнято ворожити на кохання і нареченого.

"Апостроф" розповідає про найпопулярніші ворожіння на 19 січня.

Ворожіння на картах

Для ворожіння беруть нову колоду карт, яку потрібно перемішати та зняти лівою рукою. Далі потрібно поставити питання і відкрити карту - червона означає "так" і чим вона старша, тим краще, а чорна - відповідь негативна і чим старша карта, тим більші неприємності очікують.

Ворожіння на ім'я нареченого

Дівчата виходили на вулицю та питали ім'я першого зустрічного чоловіка - так зватимуть майбутнього чоловіка. Інший варіант цього ворожіння – написати чоловічі імена на папірцях, і витягнути один з них.

Ворожіння на кохання

Для нього знадобляться дві голки, натерті олією. Їх опускають у склянку з водою, поставивши питання про стосунки з конкретним чоловіком. Голки пішли на дно - стосунки принесуть неприємності, зіткнулися - хлопець має теплі почуття.

Якщо голки застигли на місці окремо – не варто довіряти цьому чоловікові. Якщо вони наблизилися і швидко розійшлися – стосунки будуть короткочасними.

Читайте також: Хрещенські ритуали: що потрібно і не можна робити 19 січня

Ворожіння на Водохреща на нареченого на папері

На клаптику паперу потрібно написати ім'я коханого, покласти його на блюдце та підпалити. Якщо він не згорить повністю - стосунки мають майбутнє. Якщо залишиться тільки попіл, так само згорять і всі надії.

Ворожіння на Водохреще на заміжжя

Дівчата беруть однакові по довжині нитки та підпалюють їх. Чия ниточка швидше згорить – першою вийде заміж. Якщо згоріло лише менше половини нитки – дівчина може взагалі не вийти заміж.

Раніше "Апостроф" розповідав, що не можна робити у свято Хрещення Господнього .