RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

Всі новини

Окупанти викрадають дітей в Україні з метою залучення до порнобізнесу

Російські окупанти викрадають українських дітей-сиріт та торгують відео сексуального характеру. "Розцінки" сягають сотень тисяч рублів.

Про це розповів омбудсмен Дмитро Лубінець у Telegram.

Читайте також: "Навчання" по-російськи: на Херсонщині окупанти погрожують вивезти школярів до РФ і лікуються в дитсадках

Як доказ - опублікував скриншот листування з імовірним викрадачем одного з українських хлопчиків.

"Розцінки" складають сотні тисяч рублів. Наприклад, за хлопчика, який незабаром піде до школи, пропонують 250 тис. рублів (130 тис. грн). У листуванні зазначено, що діти з України не мають родичів", - написав він.

Дмитро Лубінець звернувся до кіберполіції, Нацполіції та Офісу Генпрокурора із проханням вжити заходів реагування, розшукати та покарати винних. Постраждалих дітей слід повернути додому.

"Не можна словами описати весь спектр емоцій. Російська Федерація підступно викрадає, вбиває, депортує та ґвалтує наших дітей. Як взагалі таке можливе у сучасному світі?" - додав омбудсмен.

Нагадаємо, внаслідок дій російського окупаційного війська за період повномасштабної війни в Україні загинуло щонайменше 7068 цивільних, ще 11415 отримали поранення.