RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Зустрінуть старих друзів на початку лютого: названо знаки Зодіаку

Життєві обставини часто розводять нас з людьми, які раніше були найближчими друзями, і від яких не було секретів. Але це не означає, що доля більше ніколи не зведе вас з ними.

"Апостроф" розповідає, хто саме може зустріти старих друзів уже цього місяця.

Читайте також: Час романтики та пристрасті: любовний гороскоп на лютий

Водолій

Ці люди протягом тривалого часу самі уникали контактів із друзями. Проблема була у великій кількості різної роботи, на яку витрачався весь вільний час представників цього знаку Зодіаку. Але на початку цього місяця ситуація може різко змінитись. Все розпочнеться з випадкової зустрічі на вулиці, яка поверне Водоліїв у минуле.

Рак

Раки не особливо люблять регулярно бачитися зі своїми товаришами, але вони іноді все ж таки роблять це. Останнім часом представники цього знаку Зодіаку взагалі віддали перевагу відсторонитися від усіх, приділяючи весь вільний час тільки собі коханим. Але до кінця першої декади лютого цього року до них у гості прийде друг, якого вони вже давно не зустрічали. Ця зустріч нагадає їм про минуле прекрасне життя, яке залишилося у минулому.

Скорпіон

Молоді Скорпіони в цей період часто згадуватимуть про те, з ким вони товаришують, але з ким давно не бачилися. Своїми думками ці люди можуть притягнути день, коли з товаришем доведеться відродити взаємодію. Скорпіони будуть раді такому розвитку подій, не приховуватимуть це. Швидше за все, старим товаришам доведеться весело провести час.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також ділився фінансовим гороскопом на місяць для всіх знаків Зодіаку.