RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Плантовську звільнили після "паризького" скандалу: як дівчина відповідає хейтерам

Екс-офіцера прес-служби Південного регіонального управління ДПСУ Іванну Плантовську, яка любить хизуватися своїм лакшері життям у соцмережах, звільнили з військової служби.

Про це повідомила Українська правда.

Читайте також: Ганьба на всю країну: начальство відреагувало на скандал зі спікером Держприкордонслужби

Джерела видання повідомили про те, що Плантовську спочатку перевели з Одеси до Житомира, а тепер взагалі звільнили з військової служби.

Цю інформацію про долю гламурної українки "Українській правді" підтвердив помічник голови ДПСУ - прес-секретар Андрій Демченко. З його слів, у відомстві оперативно відреагували на скандал, який обурив українське суспільство.

Повідомляється про те, що зараз Плантовська звільнена з лав ДПСУ відповідно до норм законодавства про військовий обов'язок та військову службу. Це сталося наприкінці минулого місяця.

"Ще раз зазначу, під час повномасштабної війни тисячі прикордонників, чоловіків і жінок, зі зброєю в руках захищають країну та гинуть за неї, самовіддано забезпечують захист кордону на не менш загрозливих напрямках, тому я дуже сподіваюся, що наших хлопців перестануть і не порівнюватимуть з діями окремих військовослужбовців, які більше уваги приділяють особистому життю та вихваляються цим", - заявили в ДПСУ.

Зазначимо, одразу після гучного скандалу Плантовська закрила свої соціальні мережі, але нещодавно знову відкрила доступ до них. Декілька днів тому дівчина поділилася новим знімком у своєму Facebook, нарвавшись на нову хвилю хейту. На додаток, дівчина зазначила у коментарях, що їй просто заздрять ті, хто не має своїх грошей, тому рахують чужі.

Після цього дівчина залишила ще одну посаду, в якій спробувала себе захистити.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" також ділився відео "бурхливої молодості" скандальної співробітниці ДПСУ.