RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

Температурні "гойдалки" від -15 до весняної погоди: синоптик дав прогноз на 13-19 лютого

В Україні протягом тижня очікується мінлива й нестійка погода з перепадами температури, опадами й поривчастим вітром.

Про прогноз погоди в Україні на тиждень розповів синоптик Ігор Кібальчич.

Погода 13 лютого

Читайте також: Без снігу не обійдеться: детальний прогноз погоди у Києві у березні

Удень у у східних областях прогнозується невеликий сніг, на дорогах буде ожеледиця, а західний вітер матиме швидкість 7-12 м/с. Вночі стовпчик термометра покаже -10...-5 °С, вдень -2...+3 °С.

Погода 14 лютого

Очікуються опади у вигляду снігу, мокрого снігу, а в Криму сніг з дощем. Тим часом у північних та східних областях будуть справжні хуртовини. На дорогах залишиться ожеледиця, а вітер подме із заходу та північного заходу зі швидкістю 7-12 м/с, місцями пориви до 15 - 17 м/с. Нічна температура повітря -3...+2 °С, денна -1...+4 °С.

Погода 15 лютого

На Лівобережжі та в Криму - невеликий сніг. Ожеледиця зберігається, вітер північно-західний до 7-12 м/с. Температура повітря вночі становитиме -6...-1 °С, вдень -2...+3 °С.

Погода 16 лютого

На сході України йтиме сніг, у решті областей без опадів, але в західних регіонах протягом дня очікується туман. Вітер змінних напрямків, 5 - 10 м/с. Повітря вночі у північних та східних областях охолоне до -13...-8 °С, вдень прогріється до -7...-2 °С; на решті територій вночі очікується -6...-1 °С, вдень -1...+4 °С.

Погода 17 лютого

У західних і частково центральних регіонах будуть сніг і дощ. Щодо вітру, то він буде змінних напрямків, 3 - 8 м/с. Температура повітря вночі у східних та північних областях буде низькою: -15...-10 °С, в інших областях близько -5...0 °С. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до -1...+4 °С, на півночі Лівобережжя -6...-1 °С.

Погода 18-19 лютого

ктивізація циклонічної діяльності над Скандинавським півостровом та Балтійським морем призведе до погіршення погоди по всій території України: пройдуть опади у вигляді снігу з переходом у дощ. Вітер південно-західної чверті посилиться до 15 - 20 м/с. Температура повітря суттєво підвищиться до -1…+4 °С вночі та до +2…+7 °С вдень. У західних та південних областях в денні години місцями +8…+13 °С", - резюмував синоптик.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що в березні погода готує для українців "сюрпризи".