RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Можна купити, а можна зробити своїми руками: оригінальні ідеї подарунків для чоловіків на 14 лютого

На День Святого Валентина 14 лютого коханій людині можна вручити не тільки власноручно зроблену валентинку, але також і подарунок зроблених своїми руками та від душі.

Ідеями таких подарунків ділиться "Апостроф".

"Валентинка"

Найпростіший, символічний презент, яких не лише змусить усміхнутися другу половинку, а й запам'ятається на багато років. Особливо приємно отримати листівку, зроблену своїми руками – вирізану з паперу або зроблену з фетру.

Їстівний подарунок

Це може бути як печиво або пряники у вигляді серця, так і смачний торт із символічним написом. Кохана людина також, ймовірно, зрадіє, сніданку та ароматній каві, принесеній у ліжко.

Читайте також: Для чоловіка, жінки або для двох відразу: ідеї оригінальних подарунків на 14 лютого

Банка із зізнаннями

Цей подарунок точно запам'ятається другій половинці на все життя. А щоб його зробити знадобиться лише звичайна банка і папір, який необхідно буде нарізати на сотню дрібних смужок. Далі, на кожній з них необхідно написати причину, через яку вам подобається ця людина, скрутити в трубочку і скласти в банку. Після виконаної роботи ємність можна прикрасити на свій смак.

Книга бажань

Це теж дуже цікавий подарунок, що запам'ятовується. Для його реалізації знадобиться гарний блокнот з листами, що відриваються, і багато бажань, які хотіла б здійснити друга половинка, а ви могли б їй у цьому допомогти. Наприклад: "кава в ліжко", "вечір у новому місці", "масаж" і т.д.

Романтична вечеря та масаж

Такий задум досить просто здійснити, але емоцій та приємних вражень від проведеного разом часу буде чимало.

Раніше ми публікували поради знакам Зодіаку, як обрати подарунок на 14 лютого.