RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

День святого Валентина: як зробити яскраві валентинки своїми руками

Багато закоханих з нетерпінням чекають 14 лютого, адже саме в цю дату у багатьох країнах святкують День святого Валентина – день, коли можна вкотре продемонструвати свої почуття та зробити один одному приємний сюрприз. Цього дня також заведено дарувати валентинки.

Про листівки, які можна зробити своїми руками, розповідає "Апостроф".

Солодка валентинка

Таку валентинку не можна буде залишити на згадку на довгі роки, проте байдужою кохану людину вона точно не залишить. Найчастіше печиво у вигляді серця роблять з імбирного тіста, проте можна також зробити пряники чи торт.

Читайте також: Топ-7 фільмів на День закоханих, які варто подивитися для романтичного настрою

Валентинка-листівка

Найшвидший, наймиліший і найнадійніший варіант висловити свої почуття. Щоб зробити таку валентинку знадобляться кольоровий папір та ножиці, а решта – політ вашої фантазії. Її можна розмалювати маркерами або фарбами, використовувати блискітки або зробити аплікації зі спільними фотографіями.

"Любовне" орігамі

Цей спосіб також допоможе здивувати кохану людину. Достатньо вибрати фігурку та спробувати її зібрати за допомогою японської техніки, яка базується на збиранні паперу без розрізання та склеювання.

Валентинка з фетру

Для створення такої валентинки доведеться трохи заморочитися, проте результат того вартий. Такий сувенір можна потім зберігати в скриньці спогадів, носити в сумці або рюкзаку або зробити з нього брелок.

Раніше ми писали, як обрати подарунок на 14 лютого різним знакам Зодіаку.