RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

8 травня

Всі новини

Завірюхи, ожеледиця та пориви вітру: погода приготувала "сюрприз" на день святого Валентина

У вівторок, 14 лютого, на День святого Валентина закохані навряд чи зможуть прогулятися вечірніми вулицями міста, адже погода до цього не сприяє.

Про це повідомляє Meteoprog.

У цей день по всій Україні випадуть опади у вигляді снігу, а у південних областях – у вигляді дощу. У північних та східних областях очікуються хуртовини, через що на дорогах можлива ожеледиця.

Читайте також: Погода в Україні на День святого Валентина, Золотоуста та свято Трьох Святих: де очікуються дощі та снігопади

Температура повітря вдень коливатиметься від -1 до +4°С вдень, при цьому вночі стовпчики термометрів опустяться до -3…+2°С. Вітер буде західним або північно-західним, зі швидкістю 7-12 м/с. Вдень пориви подекуди сягатимуть 15 – 17 м/с.

Нагадаємо, за словами синоптика Наталки Діденко, температура повітря в Україні на День закоханих буде досить високою - вдень очікується 2-7 градусів зі знаком "плюс", у східній частині, Полтавській та Дніпропетровській областях буде прохолодніше - 0+4 градуси. У Києві у вівторок очікуються невеликі опади та поривчастий вітер. Вдень стовпчики термометрів покажуть 1-3 градуси тепла.

Раніше ми публікували дев'ять простих ворожінь до Дня святого Валентина.