RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

До кінця тижня в Україні помітно зіпсується погода: чого і де чекати

В Україну на цьому тижні прийшла мінлива погода з перепадами температури, опадами та поривчастим вітром. У вихідні відчутно потеплішає, але країну накриє сніг із дощем.

Такий прогноз дав синоптик Ігор Кібальчич на сайті METEOPROG.

16 лютого

На сході України можливий невеликий сніг, на решті території – без опадів. У західних областях вночі та вранці тумани. Вночі у північних та східних областях - -13...-8 градусів, вдень стовпчики термометрів показуватимуть 7-2 градуси з позначкою "мінус". У решті країни вночі -6...-1 градус, у денні години -1...+4.

17 лютого

Сніг та дощ прогнозується у західних та місцями центральних областях, на решті території України сухо. У східних та північних областях у нічний час очікуються морози на рівні -15...-10 градусів, на решті території -5...0. Вдень стовпчики термометрів показуватимуть -1…+4 градуси, на півночі Лівобережжя –6…-1.

Читайте також: Україну в лютому накриє сніжний "апокаліпсис" - намете до 47 см снігу: дати та карта

18–19 лютого

По всій Україні погіршиться погода – очікується сніг із переходом у дощ. Проте потеплішає - у нічний час прогнозується до -1…+4 градусів уночі, вдень повітря прогріється до 2-7 градусів тепла. У західних та південних областях градуси будуть по-справжньому весняними – від 8 до 13 з позначкою "плюс".

Раніше "Апостроф" публікував прогноз народного синоптика, коли в Україну прийде справжня весна.