RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Скандальний "слуга народу" Трухін пішов на угоду зі слідством у справі про п'яну ДТП

Депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін, який фігурував у розслідуванні щодо ДТП у Києві та пропозиції неправомірної вигоди правоохоронцю, пішов на угоду зі слідством.

Про це інформує УП.

Під час засідання Вищого антикорупційного суду прокурор повідомив, що обвинувачений Трухін визнав свою провину в пропозиції хабара поліцейському, пішовши на угоду з Спеціалізованою антикорупційною прокуратурою.

Читайте також: "Непідсудний" Трухін: кумівські порядки Офісу президента

Угода між сторонами була підписана минулої п'ятниці, 17 лютого. За її умовами, нардеп зобов'язується протягом місяця надати 6 мільйонів гривень на проекти влади - United24 та "Армія дронів".

Окрім того, обранець має заплатити штраф 68 тисяч гривень, що є максимальною сумою адмінпокарання за статтею, яку інкримінують Трухіну.

Заставу у розмірі 49,6 тис гривень, яку депутат вносив під час слідства, теж перерахують на ЗСУ.

Варто зазначити, що зазначену угоду ще має затвердити суд, якщо вирішить, що домовленості між депутатом і прокуратурою відповідають інтересам суспільства.

Нагадаємо, як інформував "Апостроф", Олександр Трухін не з'являвся до суду на розгляд своєї справи, оскільки перебував у службовому відрядженні за кордоном.