RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Чотири імені жінок, стосунки з якими стануть або жахом, або найпрекраснішою миттю в житті

Батьки, обираючи ім'я для своєї дочки, повинні пам'ятати, що воно несе в собі особливу енергетику, яка впливатиме на долю та стосунки з протилежною статтю.

"Апостроф" дізнався, жінки з якими іменами назавжди запам'ятаються своїм чоловікам, незважаючи на те, чи швидко закінчиться або продовжуватиметься їхній союз все життя.

Адель

Адель має досить непросту вдачу, вона може бути доброю і ніжною, так одночасно мстивою і злопам'ятною. Це залежить від того, чи вона отримує в існуючих відносинах те, чого хоче. Якщо Адель задоволена, вона готова гори зрушити, а якщо ні, то вона довго нагадуватиме обранцю всі його промахи.

Читайте: Ці три імені носять жінки, які завжди кидають чоловіків

Марія

Марія зі своїм характером ідеально підходить на роль дружини та матері. З чоловіком і дітьми вона добра, лагідна, дбайлива і розуміюча, завжди готова допомогти. У той час, якщо їй хтось не сподобається, вона зробить усе, щоб отруїти життя опоненту, навіть якщо сама страждатиме при цьому.

Ганна

На перший погляд, Ганна скромна і покірна дівчина, але вона просто промацує ґрунт і прикидається милою скромницею. Якщо стосунки заходять надто далеко, то в одну мить ангел у плоті, якому вже не треба ховатися, може перетворитися на розлючену фурію.

Сабіна

Сабіна обожнює сперечатися з чоловіком, обстоюючи свою незалежність навіть у романтичних стосунках. Вона норовлива і хоче влади, навіть над своїм залицяльником. При цьому вона розважлива, працьовита і досить розумна.

Нагадаємо, раніше ми писали, які імена носять жінки-довгожительки.