RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Буде Соловйов? Розвідка попередила про ймовірну провокацію росіян на кордоні

Росія готується до масштабної провокації, яку планує влаштувати на українсько-білоруському кордоні. Для висвітлення подій на території Білорусі привезуть головного російського пропагандиста Володимира Соловйова.

Про це інформують у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони у Telegram.

Читайте також: Лукашенко вступить у війну? Ключові наслідки удару по літаку-розвіднику в Білорусі

Там зазначили, що задумане росіяни мають намір втілити найближчим часом.

"Отримано інформацію, що найближчим часом військово-політичне командування РФ планує проведення масштабної провокації на кордоні України та Білорусі", - кажуть у ГУР.

Метою провокації є створення ворожої суспільної думки щодо України у білорусів та забезпечення повноцінної білоруської армії на боці Росії.

На територію Білорусі вже почали прибувати росіяни. Окупанти запланували поруйнувати об’єкти інфраструктури з можливими жертвами серед мирного населення.

При цьому мають намір привезти "рупора Кремля" - Володимира Соловйова. У ГУР стверджують, що 11 березня готують організувати теле-радіоміст та влаштувати пряму трансляція з місця подій для більш наглядної "картинки".

Нагадаємо, американські аналітики погоджуються, що Кремль може готувати атаки під чужим прапором, щоб змусити Білорусь вступити у війну, особливо після заяви диктатора Олександра Лукашенка про те, що РБ відповість лише у разі нападу з боку України.