RU  UA  EN

Пʼятниця, 24 травня
  • НБУ:USD 39.60
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.60
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 травня

23 травня

Всі новини

Удача – їхнє друге ім'я: найуспішніші чоловічі імена

Деякі чоловіки вважають своїм обов'язком постійно скаржитися на життя, інші ж навпаки, немов народжені, щоб робити гроші.

"Апостроф" пише, які чоловічі імена приносять удачу та "заряджені" на багатство.

Олексій

Олексій, як правило, старанний і відповідальний чоловік, який прагне завжди довести розпочату справу до кінця, причому не просто для проформи, а на всі сто. Найчастіше чоловіки з ім'ям Олексій домагаються фінансової спроможності ближче до сорока років.

Читайте: Спалахають як сірник: п'ять імен чоловіків, яких краще не злити

Борис

Борис має аналітичний склад розуму, що дозволяє їм гребти гроші лопатою, працюючи виключно на себе та розвиваючи свою справу.

Віктор

Серед багатих людей дуже багато Вікторів і це не просто так, а тому, що це ім'я означає "перемога". Віктор на "ти" з фінансами і якщо знайде справу до душі, обов'язково зробить так, щоб вона приносила йому неабиякий дохід, чи то політика, чи то розведення квітів.

Роман

Романи мають добре розвинену інтуїцію і рідко можуть припуститися помилки. Ця корисна навичка дозволяє їм добиватися кар'єрних успіхів без особливих зусиль, закріплюючись на роботі, як відповідальний співробітник, якого не гріх і заохотити. Завдяки своєму чуттю, вони знають, де водяться гроші та як їх заробити.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, які мають нестерпний сволочний характер.