RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Чоловіки готові їх засипати подарунками: українки з якими іменами підкорили європейців

Якщо деякі жіночі імена викликають у європейців огиду через несподівані значення в інших мовах, то від інших вони просто мліють – до українок із цими іменами їх тягне магнітом.

Які жіночі імена дуже подобаються європейцям, розповідає "Апостроф".

Лілія

Це ім'я досить популярне серед європейців через мелодійне звучання та символічне значення. Лілія - це квітка, яка часто асоціюється з чистотою, ніжністю, красою та чуттєвістю. Вона також є символом духовної та емоційної чистоти. Багато чоловіків асоціюють носительку імені саме з вищезгаданими якостями, через що їм хочеться дбати про Лілію, оточити її увагою та задарувати подарунками.

Читайте також: Вважають їх найкрасивішими: топ-5 жіночих імен, які подобаються німцям

Анжеліка

Це зухвале ім'я також не залишає європейців байдужими. Воно перекладається з латинського, як "ангелоподібна" і подобається чоловікам через свою красу та витонченість, а також шляхетні асоціації. Оскільки ім'я Анжеліка не є надто поширеним, чоловіки можуть знаходити його привабливим через його унікальність та індивідуальність. Також Анжеліка здається загадковою особистістю багатьом чоловікам, тому вони прагнуть знайти ключик до її серця.

Оксана

Ім'я Оксана не тільки звучить красиво і легко запам'ятовується, але також її носителька має добродушний і відкритий характер, чим приваблює європейців. Ім'я Оксана має грецьке походження та означає "захисниця квітів". Дівчина з цим ім'ям харизматична, усміхнена та здатна підтримати практично будь-яку розмову. На перший погляд, вона може здатися досить вітряною, проте думки про це швидко минають, коли чоловік пізнає Оксану ближче.

Раніше ми писали, які жіночі імена найбільше подобаються полякам.