Лайм

Яке пальто обрати на весну: наймодніші фасони та кольори 2023 року

Вибирайте класичні моделі або ж нестандартні

У весняному гардеробі кожної модниці в 2023 році точно має бути декілька варіантів верхнього одягу. Для стильних луків пригляньте бежевий плащ-тренч, для прогулянок та повсякденних образів – куртку тедді, а для тепліших днів – трендовий бомбер. Для різноманітності також підберіть пальто, яке врятує у сонячні, але ще досить прохолодні весняні дні. theLime зробив для вас добірку з фасонами, які в тренді.

Стьобане пальто

Для ранньої весни підійде стьобане пальто. Це верхній одяг, пошитий із багаторазово прострочених натуральних або синтетичних тканин. Простібаються завжди як мінімум два шари тканини, але зазвичай між ними є ще й третій шар наповнювач або утеплювач. Вибирайте модель яскравого кольору та доповніть її відповідним взуттям та аксесуарами.

Фото: instagram.com/axioma.ua

Фото: instagram.com/sago_dress

Шкіряне пальто

Пальто зі шкіри, еко-шкіри або зі шкіряними вставками вже кілька сезонів поспіль знаходиться на піку популярності. Навесні-2023 дизайнери пропонують жіноче пальто у вигляді тренча – прямий силует з поясом та довжиною до середини ікри. Що стосується кольорової гами, вибирайте відтінки молочного та бежевого.

Фото: instagram.com/axioma.ua

Фото: instagram.com/maryclothesshop

Пальто-сорочка

Також у тренді пальта-сорочки на ґудзиках та з накладними кишенями. Носити таку модель можна зі спортивними флісовими костюмами або легінсами та зручними кросівками. А доповнять лук невеликий рюкзак та кепка.

Фото: instagram.com/shop_natalia_sn

Фото: instagram.com/alterodress

Читайте також: Топ-6 модних фасонів курток, які будуть абсолютними хітами цієї весни.

Подовжене пальто

Пальто у довжині максі також має бути у гардеробі кожної модниці. Вибирайте модель оверсайз чи прямого крою. Це універсальна модель, з нею можна поєднувати як ділові луки, і повсякденні. А у вихідний день можна вийти на прогулянку, одягнувши спортивний костюм на флісі, зручні кросівки, таке пальто та бейсболку.

Фото: instagram.com/incoat_studio

Фото: instagram.com/mikaanika_official

Пальто у клітинку

Безсмертною класикою вважається двобортне пальто на весну з англійським коміром у клітинку. З такою річчю можна створити як стильні луки (зі штанами з еко-шкіри, грубими черевиками та беретом), так і повсякденні та навіть офісні (з діловими костюмами, туфлями-човниками та блузами).

Фото: instagram.com/axioma.ua

Фото: instagram.com/victoria_style_ua

Білий колір та яскраві відтінки

Навесні можна поекспериментувати зі стилем і вибрати одне біле або молочне пальто – для створення стильних total white look, а друге – яскравого відтінку. Одягайте сукню в довжині максі зі свіжим квітковим принтом, а зверху накиньте пальто в тон до кольору принта.

Фото: instagram.com/elenmil

Фото: instagram.com/victoria_style_ua

Фото: instagram.com/sorochinskaya_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно