RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Нехай щастя оточує завжди: вітання у прозі та листівках 20 березня

Уже сьогодні, 20 березня, українці відзначатимуть Міжнародний день щастя. У цей час прийняти бажати своїм близьким всього найкращого та бути щасливим.

"Апостроф" ділиться гарними привітаннями, які можна цього дня відправити близьким людям.

Читайте також: В Україні на березень випадає кілька великих свят: календар вихідних

Вітаю із Міжнародним днем щастя. Бажаю море позитиву, радості, веселощів та кохання. Бажаю, щоб твої очі сяяли від щастя! Бажаю, щоб твоє серце співало пісні за нотами натхнення. Бажаю, щоб поряд були потрібні люди. Бажаю, щоб довкола відбувалися добрі події. Усіх благ і теплих посмішок !

***

Із Міжнародним днем щастя! Нехай такий світлий та радісний день принесе гарні та приємні звістки! Бажаю добра, чудес і чаклунства, і щоб найзаповітніші мрії нарешті були втілені в реальності! *** Нехай щастя у всіх різне, кожен з нас до нього мимоволі прагне. І без щастя життя втратило б всякий сенс, у результаті ставши повністю сірим і нецікавим. Я вітаю всіх із днем щастя! Бажаю того, щоб кожен із вас досягнув справжнього щастя і відчував його щодня.

***

Вітаю із Міжнародним днем щастя! Найяскравішою емоцією, найвищим задоволенням, чудовим дивом! Бажаю саме його, у великому обсязі та безмірній кількості! Нехай принесе воно любов, удачу, яскраве життя та виконання мрії

  • Вас також може зацікавити:

День весняного рівнодення 2023: традиції та головні заборони

Не тільки канікули: коли у школярів будуть додаткові вихідні

Унікальний час нових змін: нумеролог розповіла про важливість дзеркальної дати 23.03.2 023