RU  UA

Не відповідає дійсності: боєць ЗСУ про "снарядний голод" у окупантів

Інформація про начебто "снарядний голод", на який страждають окупанти, абсолютно не відповідає дійсності й наразі у ворога достатньо боєкомплекту, який його використовує, не шкодуючи.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів боєць "Легіону Свободи", командир роти "Січ" полку "Київ" майор МВС Максим Морозов.

"Якщо в маленьке село Сіверне, де там три хати, за день може влучити чотири авіаудари, то яка економія БК?", - дивується боєць, який знаходиться під Авдіївкою.

Читайте: Окупанти ракетами обстріляли школу в Авдіївці: фото наслідків

На його думку, автором цих чуток є очільник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин, аби таким чином "підставити" міністра оборони РФ Сергія Шойгу.

Що ж стосується танків 50-х років, які росіяни тягнуть на фронт, то це все одно бойова машина з "сотим калібром", - наголосив Максим Морозов.

"Коли танк стріляє від вас і коли стріляє до вас, то це дві великі різниці. І поки танк не спалений, то це все одно танк, незважаючи на те, якого він року виробництва. Це все підсміювання над танками 50-х років, це роблять ті, хто не воював. Навіть на такий танк все одно треба витратити БК. Поки він не знищений – це небезпека", - підкреслив боєць.

Нагадаємо, раніше прес-офіцер 68-ї окремої єгерської бригади ЗСУ Євген Назаренко розповідав, що снарядний голод актуальний для російських окупантів у всьому напрямку, але для таких операцій, як у Вугледарі чи Бахмуті, боєприпаси вони знаходять.

  • Вас може зацікавити:

Гора металу з мотором: експерт розповів, як РФ знищує свої ж танки на війні

Як гітлерівці у Другу світову: рашисти під Запоріжжям заривають танки в землю

Залишки від крейсера Москва: у Чорному морі знайшли нові експонати для музею, фото