RU  UA

Просто в голові не вкладається: командир роти ЗСУ про величезні втрати противника

Російські окупанти на фронті намагаються усіма силами наблизитися до українських позицій та зазнають величезних втрат під час боїв.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів командир роти ударних БПЛА 92-ї окремої механізованої бригади імені кошового отамана Івана Сірка Юрій Федоренко.

Читайте також: Ворог вдарив ракетою по пункту незламності у Костянтинівці: є загиблі - фото

За його словами, українські бійці ліквідують ворога цілими партіями.

"Є випадки, і вони непоодинокі, а скоріше сприймаються як норма, коли їхні… ну я навіть не можу назвати їх солдатами, а якісь зомбі, які з лопатами і одним автоматом мають завдання максимально наблизитись до наших позицій і заритися. Їх ЗСУ, звісно, ліквідують, тоді приходить наступна партія і її також знищують. Але кожна партія, яка підходить до позицій, ближче на один штик закопується перед нашими позиціями. І так відбувається до того часу, поки перед нашими позиціями все не стає заваленим тілами вбитих окупантів, але вони вже змогли собі вирити окопи", - зазначив військовий.

Після цього на ці окопи російське командування відправляє спеціально підготовлених військовослужбовців, зокрема, "вагнерівців". Вони у нічний час починають ударно-штурмові дії, намагаючись скоротити відстань між ними та українськими позиціями, заскочивши в результаті в окопи.

"Відповідно втрати, які несе противник, не вкладаються в голові. Крім того, у них багато людей, які хворіють невиліковними хворобами. Вони у них виконують завдання зі спеціальними браслетами, їм не надається медична допомога, і цей груз 300 вони майже ніколи не забирають: або дострілюють, або залишають на полі бою вмирати", - додав Юрій Федоренко.

Раніше ми писали, скільки окупантів за добу знищили українські військові.

  • Вас також може зацікавити:

Окупанти готуються до відступу: військовий вказав на ознаки

Не схоже на ротацію: боєць ЗСУ про маневри ворога у Новій Каховці

Далі Росії не вистачить ресурсу: у розвідці назвали терміни завершення війни в Україні