RU  UA

Татарський був вхожий у високі кабінети: хто може стати наступною жертвою

Експерти розповіли, хто став хвилюватися за своє життя в Росії після вбивства російського пропагандиста Владлена Татарського.

Про це розповів в ефірі Апостроф TV політтехнолог Михайло Шейтельман.

Читайте також: Убивство Татарського: західні аналітики вказали на важливий момент

"Сумнівно, що вбивство "військора" Татарського може бути спрямоване проти Пригожина (Євгена Пригожина - керівника ПВК "Вагнер" - Ред.), хоча його вбили саме в кафе, що належить ватажку "Вагнера". Також не варто думати, що це якесь "попередження" Пригожину. Якщо у Кремлі захочуть його попередити, Пригожина просто викличуть у потрібний кабінет і скажуть: Ми тебе попереджаємо. ФСБ його може попередити. Для цього вбивати іншу людину зовсім не потрібно", - зауважив він.

На його думку, хто реально зараз злякався за своє життя і здоров'я, так це російські пропагандисти. Вони розуміють, що до їхніх рук може потрапити вибухонебезпечний презент.

"Досить згадати, як Тіна Канделакі (журналістка - Ред.) сполошилася, коли ми вдарили дронами одразу за декількома напрямками в РФ. Канделакі обурено вимагала від відомства Шойгу (Сергій Шойгу - міністр оборони РФ - Ред.) відповіді, наскільки РФ захищена від таких погроз і невже тепер у такій реальності їм доведеться жити. Найдивовижніше для пропагандистів, що тепер вони також можуть бути об'єктами для атаки. Навіть найтоповіші, які мали доступ до Кремля. Татарський був вхожий у високі кабінети, він вів трансляції з Кремля, його запрошували на виступи Путіна. Тепер виходить, що будь-якого пропагандисти можуть "проміж іншим" убити", - переконаний політтехнолог.

За його словами, зараз для ФСБ подія стала серйозним викликом, оскільки сьогодні "гримнули" Татарського, а завтра якогось "особистого" журналіста Путіна, який постійно бере у нього "інтерв'ю".

"Для російських спецслужб може бути і "найгірший варіант": раптом не уб'ють, а викрадуть такого "військора", щоб вивідати у нього конфіденційну інформацію. Є один журналіст із РТР (не пам'ятаю імені), який постійно крутиться навколо Путіна. Його теж можна викрасти, вивезти на базу ЦРУ і там допитати? Вони в РФ зараз у шоці та жаху саме від таких думок", - наголосив Михайло Шейтельман.

Нагадаємо, у суботу ввечері, 1 квітня, у російській Ростовській області очевидці чули дуже гучний вибух.

  • Вас також може зацікавити:

Отримав статуетку "Гойда": реакція українців на смерть Владлена Татарського

В окупованій Каховці відбулася масштабна "бавовна": фото та відео

У Підмосков'ї спалахнув великий хімзавод Росії: є постраждалий