RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Пентагон показав відправку військової допомоги в Україну: вражаючі фото

Міністерство оборони Сполучених Штатів оголосило про новий пакет військової допомоги українській армії на 2,6 млрд доларів і показало фото відправки військового вантажу до нашої країни.

Відповідні кадри опублікувала прес-служба Пентагону.

Зазначається, що США та їхні союзники нарощують виробництво боєприпасів, щоб підтримати Україну у боротьбі за свою територію, яку захопила Росія.

У Міноборони США наголосили, що ведуть постійні переговори з Києвом, уточнюючи його потреби, чи то боєприпаси, чи інші матеріальні засоби, і постійно вносять корективи у свою допомогу залежно від ситуації на фронті.

Читайте також: Скільки винищувачів вже має Україна: у ЗСУ озвучили цифру

Також департамент розширив програму підготовки українських військових, зосередивши увагу на загальновійськових та спільних маневрених операціях. США також надає технічне обслуговування та підтримку.

"Наша увага зосереджена на підтримці українців, щоб змінити динаміку на місцях. Ми хочемо допомогти Україні просунутися вперед і утримати свої позиції в тому, що, як ми очікуємо, буде українським контрнаступом", - резюмували у Пентагоні.

Як повідомляв "Апостроф", австралійський виробник поставить для потреб ЗСУ до 100 систем віддаленого контролю озброєння.

  • Вас може зацікавити:

ЗСУ можуть отримати від Фінляндії танки Leopard 2: яка є умова і в чому особливість техніки

Сенат Конгресу США схвалив проєкт бюджету країни на 2023 рік: Україна отримає величезну суму

ЗСУ отримають від Нідерландів машини-амфібії: фото, відео та характеристики