RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

6 травня

5 травня

4 травня

3 травня

2 травня

Всі новини

Прикривав своїх побратимів: під Бахмутом загинув відомий ді-джей із Херсона

У суботу, 1 квітня, в боях під час захисту України від російських окупантів, загинув засновник і командир бойової групи Vendetta, колишній боєць батальйону "Торнадо" Данило Ляшук, відомий під позивним "Моджахед", а сьогодні вівторок, 4 квітня, стало відомо, що у бою під Бахмутом Донецької області загинув ді-джей із Херсона Андрій "Хутро" Мехряков.

Про це повідомив канал "Інформатор".

Читайте також: На Херсонщині загинув боєць із "Пласту": фото та біографія героя

У мирний час Андрій Мехряков під псевдонімом Dj Apache працював в одному з нічних клубів Херсона, проте після повномасштабного вторгнення він вирушив добровольцем на фронт, приєднавшись до лав 3-ї окремої штурмової бригади Збройних сил України, сформованої на базі "Азова".

Мехряков загинув, прикриваючи своїх побратимів.

"Андрій Мехряков — воїн 3 ОШБ і представник Centuria, який віддав своє життя за майбутнє України. Сам родом з Херсона. Прийшовши до нашого підрозділу, познайомився з криворізькими легіонерами, так він і приєднався до лав нашого руху. Проявляв себе як холоднокровна і відважна людина, яка з усмішкою знищувала ворогів нашої нації. Загинув гідно, прикриваючи побратимів", – повідомляє рух Centuria.

Нагадаємо, 7 березня у бою під Бахмутом загинув герой України, боєць 67-ї окремої механізованої бригади, комбат Дмитро Коцюбайло, відомий під псевдо "Да Вінчі".

  • Вас може зацікавити:

За Україну віддав життя чотирикратний чемпіон світу з кікбоксингу: що відомо про героя

На війні загинув командир ескадрильї ЗСУ: без батька залишилося двоє дітей

У боях під Бахмутом загинув відомий активіст та журналіст