RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Їх легко знайти і легко втратити: два імені, які носять найвітряніші чоловіки

Деякі чоловіки не можуть відірвати очей від своєї коханої і завжди зберігають їм вірність, а для деяких зрадити не становить жодної проблеми.

"Апостроф" називає імена найбільших зрадників.

Віталій

Чоловіки із цим ім'ям непередбачувані. Їх поведінка може бути несподіваною та нестандартною. Вони прагнуть "подвигів" та експериментів, щоб додати різноманітності у своє життя. Це може виявлятися у різних формах, таких як подорожі, спорт, екстремальні види розваг чи просто нові знайомства. Для них характерна часта зміна партнерок. Довготривалі серйозні стосунки з жінками завести їм дуже проблематично.

Чоловікам з ім'ям Віталій важливо відчувати себе живим та енергійним. Для цього йому завжди потрібно здобувати "любовні перемоги". При цьому, змінюючи коханих, вони зовсім не замислюються про їхні почуття.

Читайте також: Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість

Всеволод

Чоловіки з таким ім'ям багато говорять та мало роблять. Причому не тільки в коханні. Вони мають сильну привабливість, вміють заляцатись до жінок і робити їм компліменти. Вміють показати свої сильні сторони, часто відрізняються ерудованістю. Все це дозволяє швидко завойовувати серця жінок, які йому сподобалися.

Коли Всеволод починає стосунки, він може здаватися вірним і відданим партнером, але згодом може втратити інтерес і почати шукати нову "жертву". Всеволод часто ухвалює рішення зрадити своїй обраниці, бо це привносить у його життя новизну та гостроту відчуттів.

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловіків, з якими можна прожити у шлюбі довго та щасливо.

Вас може зацікавити:

Думають тільки про себе: астрологи розповіли, хто за гороскопом найбільший егоїст

Житимуть у постійних злиднях: названо чоловічі імена

Відрізняються від решти з дитинства: три імені, які носять найвидатніші чоловіки