RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

Житимуть у постійних злиднях: названі чоловічі імена

Вважається, що ім'я, яке дають дитині, впливає на її характер, долю, здібності і навіть на вміння заробляти.

"Апостроф" пише, чоловіки з якими іменами, як правило, мають погані здібності до фінансового планування, через що в гаманці у них завжди гуляє вітер з юних років до глибокої старості.

Читайте також: Багатство прийде не одразу: п'ять імен чоловіків, на яких гроші проллються дощем у зрілому віці

Олексій

Олексій хоче навчитися якщо не всьому, то багато чому, і в результаті у нього не виходить закріпити в собі певну навичку, яка б зробила з них майстра у своїй сфері. Крім того, у Олексіїв слабо розвинене "мистецтво продажів", тому презентувати себе майбутньому роботодавцю у них виходить погано. Альоша працює добре, але тільки у перший рік кар'єри на новому місці, а потім втрачає інтерес і звільняється. Через це у нього репутація невсидливої людини.

Валентин

Валентин людина творча, вміє генерувати ідеї, які все одно не працюють належним чином. Він постійно намагається продати свої плани, влазячи в борги та беручи кредити. За великим рахунком, на гроші Валіку начхати, тому що вони є не метою, а інструментом.

Степан

Степана не можна назвати пай-хлопчиком. Він посередньо навчається, для "галочки", а також, правду кажучи, так і працює. Стьопі важко знайти не те що високооплачувану, а взагалі якусь роботу, бо він вміє лише просиджувати штани та розписуватись у зарплатній відомості.

Едуард

Едуард надзвичайно пасивна особистість. Він зовсім не замислюється про те, як знайти роботу краще, тому що задовольняється існуючою, навіть не підозрюючи, що на аналогічному місці можуть платити більше. Едік не проситиме керівництва збільшити свою зарплату, бо не знає про таку можливість, дивуючись, як його колеги примудряються жити краще за нього.

Нагадаємо, раніше ми писали, яким знакам Зодіаку у березні можна забути про проблеми з грошима.

  • Вас може зацікавити:

Придивіться до цих наречених: чоловіки з якими іменами завжди при грошах

Можуть завдати удару в спину: два імені чоловіків, здатних на підлість

Удача – їхнє друге ім'я: найуспішніші чоловічі імена