RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Миру, щастя та добра! Красиві привітання з Великоднем у картинках та прозі

В Україні 16 квітня православні християни відзначають Великдень або Воскресіння Христове. З цим головним православним святом варто привітати всіх своїх рідних та близьких.

"Апостроф" зібрав найяскравіші привітання з Христовим Воскресінням у прозі та на листівках.

Читайте також: Великодній кошик: що потрібно і чого не можна освячувати

Привітання у прозі

***

Христос Воскрес! Нехай яскраве світло цього великого свята осяє сьогодні весь світ, подарує надію, радість і щастя людям. І нехай сьогодні і завжди душа твоя іскриться вірою, помисли – добром, а серце – любов'ю.

***

Нехай у серці панує лише світло; в будинку – затишок і благополуччя; у близьких – міцне здоров'я і радість у душі. Світле свято Великдень – день, коли, здавалося б, неможливе може стати дійсністю, тому не переставай вірити. Зі святом!

***

Вітаю з Великоднем! Тобі бажаю ясного сонця над головою, позитивних думок, добрих вчинків, привітних посмішок, безмежного кохання і море блаженства.

***

Зі світлим святом! Нехай ангел закриває своїм великим, надійним крилом від усіх негод, думки нехай будуть світлі, нехай щастя в дім приходить з кожним світанком. А життя наповниться яскравими подіями, чесними друзями, позитивним настроєм і приємними відчуттями.

***

Вітаємо вас зі світлим святом Христового Воскресіння! Нехай передзвін великодніх дзвонів принесе вам лише благі вісті, нехай ваше серце наповниться радістю, а віра допомагає вам долати труднощі.

***

Вітаємо вас із світлим і радісним святом – Великоднем. Бажаємо вам щастя і радості, віри і благополуччя! Нехай чудесне свято Пасхи принесе любов та світло у вашу родину, щирість та добро у взаємини, а головне – здоров'я і мир. Нехай господня ласка вас зігріває і навчає щастя. Христос Воскрес!

***

Христос Воскрес! Бажаю всім добра, злагоди і щастя. Цінуймо прості речі й події, терпляче ставитися до всього, бути вдячними за все те, що маємо. Щастя в наших руках і бажаю грамотно ним розпоряджатися!

Листівки

Раніше ми давали розклад у різних містах Богослужіння на Великдень-2023 та де можна дивитися онлайн.

  • Вас також може зацікавити:

Христос воскрес! Головні українські традиції на Великдень, які варто пам'ятати

Чи будуть в Україні дощі на Великдень: карта погоди

Швидкі закуски на Великдень: що приготувати на святковий стіл