RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Де і коли пройде прощання з Олегом Барною: озвучено дату та час

Церемонія прощання з військовослужбовцем 68-ї окремої єгерської бригади ім. Олекси Довбуша, колишнім народним депутатом Олегом Барною, який загинув на фронті, запланована на завтра, 21 квітня, у Києві.

Про це повідомила нардеп Ірина Геращенко у Telegram

Читайте також: Ворожий снайпер вбив чемпіона України та побратимів, які його рятували: деталі та фото

Відомо, що у Михайлівському соборі об 11.00 відбудеться служба, після чого о 12.00 воїну віддадуть почесті на Майдані Незалежності.

"Активний учасник Революції Гідності Олег отримав своє перше поранення 18 лютого 14 року на Майдані. Навесні того ж року пішов добровольцем в АТО, був поранений, у мирному житті Олег був учителем, потім депутатом ВР 8 скликання, де завжди відстоював правду, так як він її відчував. Загинув у бою, під Вугледаром", - йдеться у повідомленні.

Водночас на Тернопільщині прощання з воїном відбудеться 22 та 23 квітня, повідомила пресслужба Білобожницької громади, що в Чортківському районі у Facebook.

"О 12:00 в Соборі верховних апостолів Петра і Павла в м. Чортків відбудеться зустріч тіла колишнього народного депутата України", – зазначається у повідомленні.

22 квітня о 19:00 відбудеться панахида в оселі бійця у селі Білобожниця. Похорон відбудеться 23 квітня о 14:00 у селі Білобожниця.

Про загибель Барни на фронті стало відомо 17 квітня. Він дня не дожив до свого дня народження. Йому мало виповнитися 56 років.

Як повідомляв "Апостроф", боях під Бахмутом загинув відомий активіст та журналіст Олександр Цахнів.

  • Вас може зацікавити:

За Україну віддав життя чотирикратний чемпіон світу з кікбоксингу: що відомо про героя

Прикривав своїх побратимів: під Бахмутом загинув відомий ді-джей із Херсона

Ворожий снайпер вбив чемпіона України та побратимів, які його рятували: деталі та фото