RU  UA

Займаються мародерством і бояться ЗСУ: депутат Херсона розповів про настрої окупантів

Російські окупанти продовжують обстрілювати Херсонщину. Вони грабують місцеве населення та у деяких містах забороняють виїзд колаборантам.

Про це депутат Херсонської облради Сергій Хлань розповів в ефірі Апостроф TV.

Читайте також: Окупанти мінують місцевість та водойми на Херсонщині: ранкове зведення Генштабу ЗСУ

Він розповів про те, що щодня Херсон зазнає обстрілів з лівого берега. Сьогодні було завдано удару керованими авіабомбами по Кізімісу, загинула одна людина. Після обіду обстріляно Берислав з артилерії, місто зараз без світла. У Херсоні не ходять тролейбуси через пошкодження електромереж.

"Окупанти розграбують усі населені пункти на лівому березі. Демонтуються комунальні об'єкти та обладнання всіх підприємств. У розмовах вони кажуть, що коли почнеться контрнаступ, відходитимуть з лівого берега. Мінується узбережжя Дніпра, а також дороги та перехрестя у Новій Каховці. Ворог готується до оборони", - розповів про ситуацію Хлань.

"Окупанти забрали у місцевих моторних човнів. Незрозуміло, навіщо їм це потрібно", - додав депутат.

Крім того, повідомляється про те, що у Скадовську та Генічеську колаборантам заборонили виїжджати з міст, щоб вони не втекли до Криму.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав про те, що перед Великоднем російська артилерія вкотре вдарила по Таврійському мікрорайону Херсона, внаслідок чого загинули дві жінки.

  • Вас може зацікавити:

Потрапили до пункту видачі допомоги: окупанти знову обстріляли Херсон

Окупанти вдарили по Херсону напередодні Великодня: є жертви

Росія завдала удару по ринку в Херсоні: фото, відео та всі подробиці