RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Сценарій військового перевороту в Росії: хто може зайняти місце Шойгу

Незабаром російський диктатор Володимир Путін може усунути Шойгу та Герасимова і навіть призначити на їхнє місце засновника ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина.

Таку думку "Апострофу" висловив експерт центру зовнішньополітичних досліджень "OPAD" з Грузії Вахтанг Маїсая.

Читайте також: Переворот і бунт: розвідник вказав на швидкий крах Росії

"Днями на посаду заступника міністра оборони РФ, який формально відповідає за матеріально-технічне забезпечення, був призначений ніхто інший, як генерал-полковник Олексій Кузьміков, який раніше був заступником Золотова. Тобто він перейшов із Федеральної служби національної гвардії, так що вже угруповання Золотов-Кадиров-Пригожин почала діяти проти так званого клану військових Герасимів-Шойгу.

Думаю, що спроби генерального штабу якось уніфікувати свою одноосібність пов'язані з тим, що незабаром путін може усунути Шойгу та Герасимова і можливо навіть призначити на їхнє місце самого Пригожина. Уявіть собі, що Пригожина призначають міністром оборони російської федерації, а Михайло Мізинцев стає начальником генштабу. Ось така рокіровка. А колотнечі всередині силових і військових структур у Кремлі показують цей напрямок. Це дуже схоже на ситуацію 1940 року, коли було здійснено тихий військовий переворот у Румунії, коли за діями Залізної гвардії тодішній диктатор Румунії Йон Антонеску змістив свого міністра оборони та дав карт-бланш тодішнім найманцям. Все те саме повторюється. Я думаю, що Шойгу та Герасимов хочуть якось захистити себе від кліки Пригожин-Кадиров-Золотов, яка вже оформилася як новий військово-політичний клан.", - розповів експерт.

Крім того, зазначив він, днями Рамзан Кадиров оголосив про створення хоча б спроби створення російського іноземного регіону.

"Він оголосив, що готовий створити нову ПВК на рівні французького іноземного регіону для росії, де всі міжнародні найманці можуть об'єднатися та виконувати місії, сумісні з французькими іноземним легіоном. Ось такі справи відбуваються у такій країні, якою є "Кремляндія", - написав він.

читайте у матеріалі "Апостроф": У Москві готується сценарій ГКЧП-2, все відбудеться на 9 травня - Вахтанг Маїсая

  • Вас може зацікавити:

В оточенні Путіна є три групи: політтехнолог дав прогноз перевороту в Росії

Астролог назвав ім'я наступника Путіна, який одразу програє війну

Скільки має двійників? У мережі вказали на відмінності у зовнішності Путіна за останній місяць, фото