RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Самі живуть нещасними та мучать інших: жіночі імена з поганою енергетикою

Деякі жінки можуть бути справжніми істеричками, здатними зіпсувати життя будь-якій людині.

"Апостроф" називає імена людей, від яких варто тримати якнайдалі.

Читайте також: Чоловіки не залишать їх без уваги: жіночі імена - магніти

Інга

Ці жінки - відомі всім володарки складної та сварливої удачі. Вони дуже рідко йдуть на компроміси, тому що просто не вміють поступатися. Винуватцями своїх життєвих проблем володарки цього імені вважають лише оточуючих, але ніколи не самих себе. Вони дуже вразливі та злопам'ятні, їхні вчинки можуть бути непередбачуваними.

Ельвіра

Це жінки з конфліктною натурою, часом з'ясування стосунків приносить їм велике задоволення. Ельвір подобається сварити один одного. Саме конфліктність не дає Ельвірі просуватися кар'єрними сходами, досягти фінансового благополуччя, будувати стосунки з чоловіками.

Мілена, Мілана

Ці жінки розпещені з самого дитинства. Саме з цієї причини вони виростають несамостійними, вони не мають власної думки, здібностей самостійні рішення. Вони завжди шкодують добрі слова та похвали, часом дуже ліниві.

Кіра

Вони дуже самозакохані, марнославні та егоїстичні. Їх характер дуже суперечливий: поєднання суворості з добротою, блискучого розуму з невмінням відрізняти правду від лестощів. Вони замкнуті і недовірливі, небалакучі, ніколи не показують свої справжні емоції. Кар'єра у жінок на ім'я Кіра складається вдало лише за наявності помічників.

Пекла

З дитинства неспокійні, приносять батькам велику кількість заворушень. До речі, саме стосунки з батьками поступово складаються холодно. З юного віку виявляє запальність та впертість. У жінок з цим ім'ям характер, що змінюється: вони можуть поставити перед собою завдання і несподівано відмовитися від мети. З Ади виростають погані господині.

Варвара

Це дуже неоднозначне ім'я. З одного боку, воно відрізняється сильною енергетикою, але в той же час ці жінки боязкі і нерішучі. Вони бути грубуватими в русі, егоїстичними, за зовнішнім помірністю криється холодний розсудливий розум.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" розповідав, жінок із якими іменами чоловіки запам'ятовують на все життя.

  • Вас також може зацікавити:

Таємниця їх бідності розкрита: чоловіки з якими і менами завжди будуть без грошей

Мають сильну енергетику і викликають захоплення: названі імена жінок

Звучать як образу: які імена українок можуть викликати здивування у європейців