RU  UA

На Росію чекають революції: експерт пояснив, які регіони можуть повстати в першу чергу

Рейд у Бєлгородській області став серйозним ударом по президенту Володимиру Путіну та Кремлю.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів доктор політичних наук, експерт центру зовнішньополітичних досліджень OPAD із Грузії Вахтанг Маїсая.

Читайте також: Путін скоро може втратити владу: ексрозвідник США оцінив вплив рейдів у Бєлгородську область на хід війни

"Я думаю, що це сильний удар по Путіну і Кремлю. Можна сказати, вперше захитався трон Путіна, як свого часу рік тому захитався трон Лукашенка, коли були великі виступи", - зазначив він.

На думку експерта, у Росії вперше намітилася революційна хвиля, усунення режиму Путіна саме за допомогою революційної сили.

"Це була перша спроба революційним моментом вразити режим, який дуже схожий на режим Миколи II напередодні 1916 року. Я думаю, що всередині Росії відбуватимуться такі сплески революційних хвиль. Я думаю, особливо це стосуватиметься національних автономій, таких як Татарстан, республіки Північного Кавказу, тому що це було дуже гарним прикладом того, що за допомогою сили можна досягти свободи та рівності в рамках нової Росії", - додав Вахтанг Маїсая.

Нагадаємо, у мережі з'явилось кумедне відео, де генерал-полковник Олександр Лапін нібито особисто командує операцією з відтиснення диверсантів у Бєлгородській області.

  • Вас може зацікавити:

"Спецоперація" – все? У путінського генерала заговорили про нові пріоритети у війні

У Бєлгородській області впав гелікоптер: оголошено плани "Перехоплення" та "Едельвейс"

В ГУР підтвердили проведення операції на території Бєлгородської області: подробиці