RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Уперті наче барани: п'ять імен жінок, з якими неможливо домовитись

Люди звикли вважати, що неймовірною впертістю відрізняються лише представники деяких знаків Зодіаку, такі як Овен і Телець, однак й ім'я, отримане при народженні, також може наділити його власника рідкісною впертістю.

"Апостроф" пише, які жіночі імена дарують своїм носіям завзятість і непохитність.

Читайте: Справжні шибайголови: п'ять імен, які носять найзапальніші діти

Дорослі Тамари стають нестерпними для людей. Вони вважають себе найрозумнішими, абсолютно не приймають чужих порад, зате самі люблять усіх повчати та командувати. Ця якість відлякує чоловіків, які їх бояться, як чорт ладану.

Олександри мають дуже сильну волю знають, чого вони хочуть. Вони зовсім не терплять непокори від інших, що виливається у конфлікти там, де з'являється Саша.

Вікторія чесна, справедлива, цілеспрямована та вперта. Ці якості допомагають їм досягати бажаного, але в той же час відштовхують від них оточуючих, які не можуть змиритися з їхньою владністю та безкомпромісністю.

Інна самостійна та вперта. Чим старша вона стає, тим більше загартується її характер. Вона дуже вимоглива до себе, тому хоче бачити таке саме відношення й від оточуючих. Дуже рідкісний чоловік знаходить спільну мову із власницею цього імені.

Ганну важко налякати труднощами, вона навіть спеціально їх створює, щоб оточуючі "підбадьорилися". Ганна провокує скандали і з насолодою спостерігає за їх розвитком, також беручи в них безпосередню участь.

Нагадаємо, раніше ми писали про найвибагливіших начальників по гороскопу.

  • Вас може зацікавити:

Перед їхньою чарівністю неможливо встояти: два імені, які носять найхаризматичніші чоловіки

Справжні нарциси: три імені, які носять самозакохані чоловіки

Готові заради коханої на все: шість імен, які носять найщедріші чоловіки