RU  UA

Окупанти злякані та розгублені: доброволець розповів про хід контрнаступу ЗСУ

У Збройних Сил становище зараз справді непросте й українська армія насправді зазнає втрат, але вони незрівнянні з втратами окупантів, які лише за останню добу втратили понад 470 осіб.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів екс-командир ізраїльського спецпідрозділу, доброволець Збройних Сил України Денис Десятник.

За його словами, та картина, яка показується в телеграм-каналах окупантів, і те, що говорять про контрнаступ у російських ЗМІ - це цілковита нісенітниця.

Читайте: У росіян за один день - сотня "200-х": Маркус спростував російську брехню про втрати ЗСУ

Окупанти не розбивають український контрнаступ, як стверджує їх пропаганда - наші хлопці героїчно борються і просуваються, і з кожним днем ми маємо значний поступ, і це відчувається на полі бою, зазначив він.

"Ми знищуємо як техніку ворога, так і людський ресурс просто колосально", - поділився Денис Десятник.

За той час, що росіяни перебувають, наприклад, на Запорізькому напрямі, вони встигли добре зайняти позиції, і здебільшого обороняються, але все одно у ЗСУ "виходить".

"Ми отримали техніку, артилерійські снаряди, і у нас виходить витісняти ворога", - розповів доброволець.

Водночас у агресора дуже великі втрати, які просто не очікували такого контрнаступу, що йде на них, і вони налякані.

"Вони налякані тією кількістю техніки, яку вони бачать. Вони не очікували цього. Вони налякані тим, наскільки підготовлені наші бійці. І тому зрозуміло, що вони витрачають артилерійські снаряди буквально на все, що вони бачать. Вони бачать, в яку м'ясорубку їх кинули, і тому вони і розгублені, і налякані", - зазначив Денис Десятник, додавши, що у наших хлопців є і мотивація, і дух, і мужність, і можливості знищувати ворога.

Росіяни тим часом здаються в полон, аби залишитися живими, і це помітно на всьому Донецькому напрямку.

"Велике дякую нашим західним партнерам, що змогли нам передати таку кількість озброєнь, і завдяки цьому, я сподіваюся, до кінця літа ми завершимо війну з цілковитою нашою перемогою і витуримо ворога з нашої території, а частина, яка розумніша, все ж таки зможе здатися у полон, щоб залишитися живим", - вважає екс-командир ізраїльського спецпідрозділу Денис Десятник.

Нагадаємо, що Командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв нагородив поранених українських захисників, які проходять лікування у шпиталі Північної операційної зони.

Вас може зацікавити:

Українські захисники повідомили про звільнення Новодарівки на Запоріжжі: фото

Бійці ЗСУ звільнили ще одне село на Донеччині: знову майорить прапор України, відео

Скільки населених пунктів звільнили ЗСУ за тиждень: в Міноборони озвучили цифру