RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Замішаний у корупції та загибелі офіцера? Нардеп озвучив нові деталі про скандального одеського військкома

Історія зі скандальним керівником Одеського обласного територіального центру комплектування Євгена Борисова, якого у п'ятницю, 23 червня звільнили, обростає новими деталями.

Про це повідомив нардеп від партії "Євросолідарність" Олексій Гончаренко.

Читайте також: Скандальний одеський військком місяць відпочивав в Іспанії: нові подробиці гучної справи

За його словами, на початку війни Борисов потрапив у лікарню з пораненням. Ймовірно, стрілянина сталася через корупцію, стверджує він. При цьому офіцер, який відкрив вогонь, згодом потрапив на фронт та загинув.

"І ще одна ексклюзивна історія про Борисова. На початку вторгнення він був у лікарні з пораненням. Йому вистрілив в ногу один з бойових офіцерів, який на той момент був ад'ютантом у голови Одеської ОВА. І відбулося ця прямо в будівлі ОВА в Одесі. Після інциденту цього офіцера відправили на фронт, також є інформація, що офіцер загинув... В мене питають причину, чому офіцер міг стріляти у Борисова. Є інформація, що це через корупцію", - написав Гончаренко.

Раніше повідомлялося, що начальник Одеського обласного терцентру комплектування Євген Борисов придбав віллу в Іспанії за 3,9 млн євро та Mercedes G63 AMG 2022 року випуску вартістю понад 200 тис. дол. під фальшивим ім'ям. Після цього його відсторонили від обов'язків та призначили перевірку, а згодом звільнили.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський запропонував Валерію Залужному відправляти голів військкомів із центрів комплектування до "гарячих точок".

  • Вас також може зацікавити:

Скандали та корупція: чим закінчиться "землетрус" на Печерських пагорбах

Відсторонений, але підписує документи: нардепка розповіла нові подробиці щодо скандального одеського воєнкома

Елітні авто та вілла на узбережжі: чим володіє в Іспанії родина одеського військкома