RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Найбільше негативу - в Польщі і Швеції: як в різних країнах ставляться до Росії

Серед 24 опитаних країн найбільш негативно ставляться до Росії у Польщі та Швеції, при цьому в усіх інших державах цей відсоток також доволі високий.

Про це йдеться в матеріалі Pew Research Center.

Зазначається, що близько 82% респондентів наголосили на своїй негативній думці про РФ у порівнянні з 15%, які сказали, що нормально до неї ставляться.

Читайте також: Скільки українців негативно налаштовані до Росії: дані соцопитування

У більшості країн, за винятком п'яти, існує високий рівень негативного ставлення до Росії. У країнах, таких як Австралія, Нідерланди, Японія, Польща, Іспанія, Швеція, Велика Британія та Сполучені Штати Америки, ця пропорція складає щонайменше дев'ять з десяти осіб.

Найбільше не люблять росіян поляки: 98% висловлюють негативне ставлення до країни, при цьому 90% ставляться дуже негативно.

Нормальної думки про Росію у Греції: близько третини опитуваних виявили певну прихильність до країни, а 2/3 висловили своє негативне ставлення. Індія, яка формально не займала позиції щодо війни, виділяється як єдина країна, де більшість (57%) має прихильне ставлення до Росії. Погляди також менш негативні в Індонезії, Кенії та Нігерії, де приблизно чотири з десяти кажуть, що мають позитивну думку.

Раніше ми писали, як Путін знищив "російський бренд".

  • Вас може зацікавити:

ЗСУ продовжують контрнаступ під Мелітополем та Бердянськом

Поїдуть додому в чорних пакетах: свіжі дані про втрати армії РФ в Україні

Ворог втрачає позиції в районі Бахмута: оновлені карти бойових дій