RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

ЗСУ мають успіх на Бердянському напрямку: останні новини з південного фронту

Збройні Сили України ще на один кілометр просунулися на Бердянському напрямку у глибину оборони російських окупантів. На півдні країни наразі тривають важкі бої.

Про це повідомив речник Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень в етері національного телемарафону "Єдині новини".

Читайте також: "Бавовна" в Бердянську: з' явились фото руїн будинку, де жило командування окупантів

"На Мелітопольському напрямку положення без змін, а от у Бердянському напрямку маємо просування в глибину оборони противника вздовж певної лінії фронту на один кілометр", – заявив Шершень.

За його словами, там наразі точаться запеклі бої. Так, за один день російська армія 570 разів обстріляла населені пункти на межі з лінією фронту. За цей день ЗСУ ліквідували 43 бойовиків та ще 93 військових поранили. Водночас є втрати й серед українських воїнів.

"Втрачаємо найкращих з найкращих. Будь-який наступ без цього не обходиться, але усі – від солдата до генерала – мають прагнення деокупувати українські землі на півдні", - наголосив речник Сил оборони Таврійського напрямку.

Нагадаємо, на місці "бавовни" у готелі в Бердянську 11 липня, де загинув генерал Олег Цоков, стався повторний приліт під час розбору завалів на наступний день. Цього разу помер капітан Хасан Тімурзиєв.

  • Вас також може зацікавити:

Куріння вбиває: в Луганську після "бавовни" детонує склад з боєприпасами, фото і відео

У окупантів потужні вибухи в Бердянську, Скадовську та Токмаку: фото і подробиці про "прильоти"

Під Бердянськом "закобзонили" чергового російського генерала: фото