RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

"Мамусю, треба тікати звідси -2": на військовому аеродромі в Криму вибухи, окупанти задіяли ППО, фото

На території тимчасово окупованого Криму знову гаряче. У четвер, 20 липня, пролунали вибухи у Сакському районі півострова, поряд із двома військовими аеродромами.

Місцеві Telegram-канали повідомляють про роботу російської ППО біля Новофедорівки та Іванівки.

Читайте також: Мамочко, треба звалювати звідси. У мережі набирає популярності трек про переляканих росіян у Криму

"Щойно була сильна бавовна в районі села Іванівка та Новофедорівка... Вибухи у Сімферопольському районі, працює ППО", — пишуть очевидці.

Гауляйтер півострова Сергій Аксьонов відзвітував про нібито збитий БПЛА: "Безпілотник збитий у центральній частині Криму, постраждалих і руйнувань немає".

Місцеві жителі у соцмережах заявили про успішну роботу протиповітряної оборони Росії – стверджують, що чули вибухи не лише в Новофедорівці, а й у Гвардійському – також у районі військового аеродрому.

У мережі поділяються знімками.

Радіо Свобода також повідомила, що проросійський блогер Олександр Таліпов написав, що звуки вибухів чути у селищі Гвардійське Сімферопольського району. За його даними, гучні звуки - наслідок "роботи" військових РФ. Разом з тим, зазначається, що підтвердити цю інформацію за допомогою незалежних джерел неможливо.

Вибухи були чутні в районі військового аеродрому в Новофедорівці, де базується 43-й окремий морський штурмовий авіаполк Росії. Звідти вилітали літаки, які атакували південні регіони України.

Зазначимо, цього року туристичний сезон на території тимчасово окупованого Криму чомусь не поставив. Там раз у раз відбуваються "бавовни", які окупанти "охрестили" "надзвичайною подією". Росіяни такою пригодою з "вогником" не раді, тому серіал "Мамочка, не хочу їхати з Криму" отримує продовження.

Вас також може зацікавити:

У Росії після атаки на Кримський міст зупинили зернову угоду: Пєсков назвав умови поновлення

"Бавовна" на Кримському мості сплутала карти окупантам: що чекати на фронті

"Догралися" в евакуацію: на в'їзді в Крим утворився величезний затор