RU  UA  EN

Четвер, 23 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 травня

22 травня

Всі новини

Найчутливіші та щедрі: топ-6 імен, які носять найкращі мами

Імена, які ми отримуємо при народженні, впливають на все наше життя. Експерти з антропоніміки вважають, що кожне ім'я є унікальним і несе в собі набір якостей, властивих людям з конкретним ім'ям.

Які імена мають найліпші мами - розповідає "Апостроф".

Читайте також: Сильні особистості: ТОП-10 імен, які носять чоловіки з потужною енергетикою

Ірина

Жінки з ім'ям Ірина мають сильну інтуїцію. Вони часто відчувають потреби і бажання дитини ще до того, як та їх виголосить вголос або просто усвідомлює. Іри чуйні, емпатичні та щедрі, ніколи не пошкодують ні сил, ні грошей на те, щоб побалувати свою дитину.

Валерія

Емоційно яскраві, активні та з відмінним почуттям гумору – все це про Лер. Жінка з ім'ям Валерія насамперед намагатиметься для своєї дитини створити комфортне середовище. Мами з дівчат із цим ім'ям виходять залучені, відкриті до всього нового. Їхні діти ніколи не бояться поставити запитання чи попросити поради.

Ганна

З жінок з ім'ям Ганна виходять матері, готові на все заради дітей. Вони віддадуть останнє малюку, самі, якщо буде потрібно, ходитимуть у старому одязі, але улюблене чадо завжди блищатиме. Анни дуже вперті, тому іноді з дитиною можуть бути конфлікти.

Катерина

Вольові і найчастіше зі складним характером Катерини кардинально змінюються з появою малюка. У пріоритеті опиняється сім'я, тому Катя пом'якшується, стає більш чуйною та розуміючою. Амбіції точно змусять Катерину записати дитину в багато гуртків і секцій, а вона, як мати, пишатиметься і хвалитиметься будь-яким досягненням чада, навіть незначним.

Поліна

Власниці цього імені з дитинства плекають мрію стати найкращою мамою на світі. Поліна тонко відчуває людей, тому до неї часто тягнуться оточуючі. Жінки з цим ім'ям люблять няньчитися з дітьми, їм цікаві теми виховання та психології. З Поль виходять ті самі мами, які можуть і тортик на день народження самі з дитиною спекти, і навчать прийому карате для самооборони, і книгу про динозаврів почитають разом.

Евеліна

Жінка з цим гарним ім'ям немовби була створена для того, щоб стати матір'ю. Навіть недосвідчена чи юна Евеліна завжди підбере потрібний ключик до своєї дитини. Власниці цього імені - особи з багатою фантазією. У голові Евелін народжуються найкращі ідеї для дитячих свят.

Раніше ми писали, чоловіки з якими іменами егоїсти та скандалісти.

Вас може зацікавити:

Відрізняються особливою жорстокістю: найагресивніші чоловічі імена

Егоїсти та капризуни: ці імена носять найнекерованіші чоловіки

Ці три імені носять хлопці, які будуть ідеальними татами