RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Проводив розвідку на Мальдівах? "Слугу народу" помітили на шикарному відпочинку, фото

У той час, як СБУ повідомила про підозру в державній зраді екснардепу Євгену Мураєву, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, нардеп від "Слуги народу" Юрій Арістов був помічений на Мальдівах у 5-зірковому готелі Waldorf Astoria Maldives.

Про це повідомляє" Слідство.Інфо".

Читайте також: Бізнес в окупації, зв'язки з ФСБ і не тільки: журналісти дізналися про діяльність нардепа від ОПЗЖ Пономарьова

Журналісти видання, щоб перевірити інформацію, зателефонували до мальдівського готелю за телефоном, вказаним на сайті: там підтвердили, що Арістов був їхнім гостем, але вже виселився. Особисто Арістов не прокоментував цю інформацію. Його речниця не змогла сказати журналістам, де знаходиться депутат. Дружина нардепа повідомила, що він був у Вільнюсі, а також додала, що "в неї своє особисте життя, а у чоловіка - своє".

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія відреагував на скандал і заявив, що ініціює питання про зупинення членства Арістова у фракції, а також перевірить оприлюднену журналістами інформацію. Якщо факт відпочинку Арістова на Мальдівах підтвердиться, Арахамія обіцяв вимагати його виключення із комітету та складання депутатського мандата.

Waldorf Astoria Maldives – це 5-зірковий курорт, розташований на найбільшому острові Мальдів. Ціна п'ятиденного відпочинку на Мальдівах у готелі, де засвітився нардеп від "Слуги народу" Юрій Арістов, стартує від 500 тисяч гривень. Готель Waldorf Astoria Maldives також називають "улюбленим готелем російських олігархів". Так, вартість найдешевших номерів на 5 ночей – майже 479 тисяч гривень. І це без урахування перельоту та іншої логістики. І, звичайно, є й дорожчі пропозиції – понад 500 тисяч гривень за одну ніч (з трьома спальними кімнатами, басейнами та доступом до пляжу).

Раніше "Апостроф" повідомляв, що СБУ повідомила про підозру нардепу від ОПЗЖ за те, що він постачав пальне окупантам.

Вас також може зацікавити:

У справі не фігурує: в ДБР відхрестилися від скандального агента ФСБ

Експерт закликав звільнити Шурму, Свириденка та Марченка через ризики для економічного курсу президента

ДБР оголосило про підозру скандальному екс-військкому з Одеси: в чому звинувачують Борисова