RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Угорські прикордонники влаштували терор українським дітям, що їхали на міжнародний фестиваль: фото і відео

Угорщина вкотре продемонструвала своє "ласкавість" українцям. У пункті перетину кордону "Лужанка" угорські прикордонники влаштували українським дітям справжній терор, через прострочений джгут у паспорти дітей наштампували "Депорт".

Про це розповів керівник Народного ансамблю танцю "Вітамінчики" Олег Мельник.

Читайте також: Передача Угорщини військовополонених із Закарпаття: РПЦ та розвідка РФ запустили спецоперацію

Він із обуренням розповів про приниження, яке довелося пережити українським дітям на кордоні. Повний автобус дітей з України їхав до Євросоюзу через пункт пропуску до Закарпаття. Через український кордон проїхали спокійно, а ось події розпочалися на угорській стороні.

Угорці перерили всі сумки, і після того, як нічого не знайшли, натрапили на джгут в аптечці, після чого у всі дитячі паспорти наштампували "Депорт", вимагали повернення в Україну.

"І ТУТ НАС ПОРВАЛО!!! Діти – на вулицю, гімн України, виривання мобілки з руки, переклад затворів автоматів, та вимога зняти з моїх плечей прапор України! Я вимагав перекладача (вони ніхто не знають англійської!!!), консула України і сказав – я прапор України не зніму з себе !!! ДІТИ – ГЕРОЇ!!!", - написав Мельник.

А так виглядав "винуватець" події.

Юні українці не здалися, бо ця історія про несправедливість отримала хепі-енд! Діти все ж таки дісталися фестивалю і виступили в Сараєво.

Українці активно коментують скандал на кордоні, вимагаючи реакції з боку влади. У соціальних мережах назвали юних артистів гордістю нашої країни, творцями майбутнього нашої України.


Нагадаємо, раніше ми також повідомляли про те, що російський диктатор Путін через Угорщину намагається зірвати контрнаступ України.

Вас також може зацікавити:

Позував у подиві: Санду поставила скандального Орбана на місце.

Уряд Угорщини в "миротворчому" ролику винайшов Крим частиною Росії

"Якщо Росія дозволить": в Угорщині оскандалилися словами про членство України в НАТО